Zaproszone osoby: 1
Ulubiony Bukmacher: Bwin
Imię: Konrad
Wysłany: 2006-10-24, 12:07 Wylosowane Osoby
Wylosowane Osoby Konkursu Typowania.pl & Sportingbet
Niestety ale losowanie się nie odbyło z powodu tylko 14 chętnych, żaden z nich nie zrobił wymaganego minimalnego depozytu w wyskokośći 2zł !, firma Sportingbet zapowiedziala że jeżeli w aktualnym konkursie też będą takie wyniki, to wycofuje się ze sponsorowania konkursów na Typowania.pl. A ja wycofuje się z prowadzenia serwisu Typowania.pl i zawieszam jego działalność, ponieważ wkładam całe sercę w ten portal, wyciskam siódme poty aby na Typowania.pl odbywały się jak najlepsze konkursy i wszystko odbywało się jak należy, żeby wyniki były wpisywane tuż po zakończeniu spotkania, odmawiam sobie rozrywki, a co mam w zamian ?, nic żadnych zysków, muszę sam dokładać na serwer i domenę oraz inne rzeczy potrzebne do funkcjonowania serwisu. Dlatego to może być ostatni miesiąc funkcjonowanie tego serwisu, jeśli chcesz to zmienić i zrobić coś aby serwis nie upadł zrób to czego nie robiłeś przez ostatnie miesiące serwisu Typowania.pl Ty nie wpłacasz tych pieniędzy dla mnie ale dla siebie ponieważ te pieniądze idą do twojego bukmachera w którym te minimalne 2zł możesz pomnożyć i zachować dla siebie. Na dole prezentuje jak to zrobić:
Jeśli masz już konto w Sportingbet zapytaj się brata albo kogoś z rodziny czy nie chce sobie założyć . Sportingbet pozwala na korzystanie ze swoich usług rodzinom z tego samego komputera.
Zaproszone osoby: 1
Ulubiony Bukmacher: Bwin
Imię: Konrad
Wysłany: 2006-11-19, 23:32
Figiel2003 napisał/a:
Nigdzie w regulaminie nie było mowy o wpłatach na sportingbet.
Lepiej jeszcze raz uważnie przeczytaj regulamin konkursu i regulamin mini konkursu a potem zabierz głos, są to dwa różne konkursy, ten drugi jest dodatkowym.
Pan Reklama
Dołaczył:Od zawsze...
Skad:Marketing
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum