|
Typy - By Conrado |
| Czy skorzystałbyś z abonamentu na moje typy ? |
| TAK |
|
100% |
[ 3 ] |
| NIE |
|
0% |
[ 0 ] |
| Do 50zł |
|
0% |
[ 0 ] |
| Do 10zł MAX ! |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 3 |
| Wszystkich Głosów: 3 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Conrado

Zaproszone osoby: 1
Ulubiony Bukmacher: Bwin
Imię: Konrad
|
Wysłany: 2007-02-17, 00:59 Typy - By Conrado
|
|
|
Mam teraz trochę czasu to może coś potypuję
SINGLE
Sobota 17.02.2007
1. MU - Rading Typ:1 @1.3
Machester ostatnio jest nie do zatrzymania wygrywa co tylko może, Cristiano Ronaldo jest w życiowej formie, MU idzie po tytuł mistrza Anglii, dlaczego United nie miałby wygrać meczu pucharowego ?, Na pewno będą chcieli przypodobać się kibicom i zdobyć Premiership oraz FA CUP czyli podwójny zaszczyt. Myślę że jutro spokojnie na własnym stadionie pokona średniaka ligowego jakim jest Reading, a mój kolega Mariusz postawi mi piwko, za to że jego ukochana drużyna znowu wygrała
2.Aachen - FC Bayern MĂźnchen Typ:2 @1.6
Po zwolnieniu Felixa trenera Bawarczyków, pierwszy mecz jego zastępcy nie był udany, ostatnio jednak Bayern wygrał swój mecz ligowy i zdaje się że znowu dąży do zdobycia kolejnego tytułu Mistrza Niemiec, AAchen to beniaminek tego sezonu Bundesligi, myślę że trener już wszystko ustawił tak jak należy i Bayern spokojnie wygra ten mecz |
_________________ Expekt- Bonus Powitalny 100% do 200zł
Betway- Bonus 200% max 200zł
Bwin- Bonus 50% max 100zł za depozyt
Betsson- Bonus 111zł Gratis !
Gamebookers- 80zł dla nowych
Betgun- 120zł bonusu!!!
Unibet- 100zł bonusu!!! |
|
|
|
 |
brzezka

Zaproszone osoby: 4
Ulubiony Bukmacher: Bet-at-home
|
Wysłany: 2007-02-17, 14:03
|
|
|
Co do meczy z mojej opini MU wygra pewnie, bałbym się troszkę Bayernu bo ostatnio nie błyszczą choć rywal nie wymagający nie zdziwiłbym się jakby tu padł jakis remis
powodzeniaaa |
|
|
|
 |
brzezka

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: 2007-02-17, 21:27
|
|
|
no niestety dzisiaj fatalne wyniki w niemieckiej.. mowilem Bayern heh powodzenia w nastepnych meczach |
|
|
|
 |
Conrado

|
|
|
|
 |
Conrado

|
Wysłany: 2007-03-05, 14:35
|
|
|
5.03 21:00 Preston NE v Southampton (1) 2.15
Piłka nożna / Anglia / Championship
Mecz transmitowany będzie przez kanał Polsat Sport, Preston to drużyna dużo lepsza niż Southampton a na dodatek gra bardzo dobrze na swoich śmieciach, gdyby nie 2 kontuzje czołowych graczy Preston kurs byłby w granicach 1.4- 1.5 . W drużynie Świętych zobaczymy przynajmniej jednego z Polaków raczej będzie to Marek Saganowski który strzelił ostatnio sporo bramek dla swojej drużyny ale w tym meczu niestety nie powinien mieć okazji do strzelenia bramki ponieważ w drużynie gospodarzy grają bardzo agresywnie kryjący obrońcy, a Sothampton nie ma także 1 klasy pomocników więc sam Sagan czy Rasiak nic nie zdziałają. Polecam za średnią stawkę
5.03 20:45 Boavista v Belenenses (2) @3
Transmisja: Polsat Sport Extra
Drużyna Polaków , bo w Boaviscie gra Grzelak i Kazmierczak czolowi gracze tej drużyny, kontuzji doznał czołowy pomocnik Boavisty który układał grę we wszystkich meczach, w tej sytuacji zastąpi go chłopak z młodzieżówki, na dodatek Boavista ma fatalnie grającego ponad 35 letniego bramkarza, który w ostatnim meczu wpuścił pod koniec głupią bramkę, ponieważ nie utrzymał w rękach piłki a ta wpadła do bramki. Belenenses to drużyna świetnie grająca na wyjazdach, dodatkowo ma lepsze miejsce w tabeli niż drużyna gospodarzy, polecam ten typ ponieważ jest niezły value.
Piłka nożna / Portugalia / Bwin Liga |
Betgun- 120zł bonusu!!!
|
|
|
 |
Conrado

|
|
|
|
 |
Conrado

|
Wysłany: 2008-04-19, 13:51
|
|
|
FC Sevilla - Almeria [Primera Divison] Typ: 1 @1.55 Bwin
Silna Sevilla znowu zaskakuje, goście są mocną drużyną ale swojego boiska, lecz na wyjazdach grają głównie z kontry, ostatnie 6 bramek zdobyli ze stałych fragmentów gry. Sevilla potrzebuje dzisiejszego zwycięstwa do zajęcia 4 miejsca w tabeli i graniu w eliminacjach Ligi Mistrzów, Almeria nie walczy już o nic mają bezpieczną lokatę i mogą spokojnie odpoczywać, na dodatek nie zagra ich najbardziej utalentowany zawodnik Crusat
Strasbourg - Lyon [Ligue One] Typ: 2 @1.75 Bwin
Strasbourg vs Lyon head to head statystyki:
2005/2006 FRA 1 Strasbourg - Lyon 0:4
2004/2005 FRA 1 Strasbourg - Lyon 0:1
2003/2004 FRA 1 Strasbourg - Lyon 0:1
2002/2003 FRA 1 Strasbourg - Lyon 0:4
2000/2001 FRA 1 Strasbourg - Lyon 0:3
Ten sezon:
02.12.2007 Lyon - Strasbourg 5:0
Najlepszą myślą jest to że ostatnie 5 meczy Strasbourga np. z Monaco albo Metz kończyły się 2-3 bezsilnymi atakami na ich bramkę i to wszystko
Ostatnie 5 meczy Strasbourga:
05.04.2008 Strasbourg-Monaco 0:2
22.03.2008 Strasbourg-Lille 0:1
08.03.2008 Strasbourg-Metz 2:3
23.02.2008 Strasbourg-Sochaux 0:2
09.02.2008 Strasbourg-St.Etienne 3:0
Lyon ma 4 punktową przewagę nad Bordoux, jeśli w tym roku zdobędzie mistrza to ma szanse na podwójną koronę w postaci pucharu Francji czego jeszcze nigdy nie udało im się dokonać. Kader Keita powraca z zawieszenia, klucz defensywy Clerc także wraca do składu, najlepszy snajper Benzema powraca po kontuzji.
Powodzenia
1.55 X 1.75 = 2.7 AKO |
Betgun- 120zł bonusu!!!
|
|
|
 |
Conrado

|
Wysłany: 2008-08-08, 18:45
|
|
|
Pittsburgh Pirates u Philadelphia Phillies 1.56
Typ - Typ: 2
Oakland Athletics u Detroit Tigers 2.4
Typ - Typ: 1
Tampa Bay Rays u Seattle Mariners 1.57
Typ - Typ (dnia): 1
AKO: 5,08
Tampa Bay Rays vs Seattle Mariners ,Wczoraj wygrało Seattle 1:2 choć cały mecz dominowali gracze Tampy, myślę że dzisiaj Seatlle polegnie bo już nie będzie miało takiego szczęścia, zresztą w MLB zespoły które wygrywają pierwszy mecz drugi przeważnie przegrywają
Tigersi dlatego są faworytem ponieważ wczoraj wygrali aż 8:3 OK, ale tak naprawdę większym faworytem jest drużyna Oakland jednakże bukmacherzy sugerują się jedynie wczorajszym meczem, ok ich strata
Pittsburgh Pirates u Philadelphia Phillies powiem szczerze że wczoraj trochę umoczyłem na tym meczu wielki faworyt Philadelphia zawiódł i przegrał 3:0 przez dłuższy czas było 1:0, dzisiaj jednak znów na nich stawiam uważam że wyciągnęli wnioski z wczorajszej gry i dzisiaj pokażą się ze swojej prawdziwej strony, bukmacherzy myślą podobnie jak ja i stawiają w roli faworytów drużynę Phillies |
Betgun- 120zł bonusu!!!
|
|
|
 |
Conrado

|
|
|
|
 |
Conrado

|
Wysłany: 2008-09-21, 00:02
|
|
|
21.09 01:05 Kansas City Royals v Chicago White Sox (2) @1.75 Stawka: 70/100 Gamebookers.com
Baseball / USA / MLB
Ofensywa Białych Lisów jest imponująca gorzej z obroną czyli pitcherami ale na drużyną jaką jest Kansas spokojnie powinno wystarczyć. Wczoraj mieli oni 4 home runs i pitcher Davies jest dzisiaj dobrą okazją na kontynuowanie ofensywy Chicago. Jego statystyki to 1-1 z 5.06 ERA w trzech startach przeciwko White Sox w tym sezonie. Floyd z Chicago White Sox 4-0 z 2.20 ERA w czwartym spotkaniu w tym sezonie.
White Sox BP pozwolili tylko na jeden home run wczoraj przeciwko Kansas
Jak dla mnie różnica poziomu drużyn jest duża i chociaż Soxi grają na wyjeździe to jak dla mnie mają duża okazję do wygrania dzisiaj.
21.09 01:05 SF Giants v LA Dodgers (2) @1.5 Stawka: 90/100 Gamebookers.com
Baseball / USA / MLB
Sama nazwa Dodgers wygrywa już przed samym spotkaniem . LA Dodgers to drużyna która z finezją potrafi pokonać przeciwnika 7-0 bez wysiłku. San Fransisco ostatnio aż trzy razy lanie od Arizony która zalicza się do średniaków, wczoraj jednak SF wygrało z Dodgersami nie chcąc się chwalić postawiłem na SF czując że po serii porażek i zlekceważeniem przeciwnika przez "Kombinatorów" San Fransisco mają duża szansę na wygranie, nie myliłem się wygrali 7:1 po kursie @3 wklejam kuponik na dole. Dzisiaj to będzie jednak zupełnie inny mecz Dodgersi zostali rozłosczenie tą porażką i poczuli krew dzisiaj jestem pewniak że złoją tyłki słabym SF a gospodarze mogą tylko wspominać wczorajszą wygraną z DODGERSAMI.
 |
Betgun- 120zł bonusu!!!
|
|
|
 |
Conrado

|
|
|
|
 |
Conrado

|
|
|
|
 |
kylo91

Imię: Krzysiek
|
Wysłany: 2008-11-04, 20:36
|
|
|
| Conrado napisał/a: | UWAGA OFERTA
Niestety z powodu braku funduszy jestem zmuszony do wprowadzenia abonamentu na typy, co to znaczy ? Podawałem typy za darmo ogólno dostępne ale nie były one z 100% gwarantowanym zyskiem (wkładałam w to tyle czasu ile mogłem), z powodu braku czasu który mogłem poświęcić na inne sprawy z których coś € wyciągałem. Dlatego teraz porzucając moje poprzednie prace zarobkowe mogę poświęcić mój czas na podawanie typów w abonamencie z którego ja będę zarabiał a także użytkownicy abonamentu. Oferta jest wstępna i sonda pokaże czy to dobry pomysł, dlatego zapraszam do głosowania. Pomysł powstał z próśb użytkowników forum |
Ja osobiście zapłaciłbym abonament, jeśli typy byłyby z wysoką skutecznością i jeżeli cena będzie w miarę do zaakceptowania. Mianowicie nikt nie wie, jak typujesz "na serio" z większym poświęceniem czasu. Przykładowo pierwszy abonament wynosiłby 20-30zł i jeśli typy byłyby z wysoką skutecznością to można by wtedy było podnieść tę kwotę. |
_________________ "Naszym klubem HKSSS...."
 |
|
|
|
 |
Conrado

|
|