|
Pytania i Opinie |
| Autor |
Wiadomość |
RosteK

|
Wysłany: 2008-06-30, 16:39
|
|
|
Conrado, w tym temacie nawet Ja pytałem czy można zmienić wynik w mini konkursie, a Wy, że będzie zamieszania za dużo i ja napisałem, że to głupie, że musimy typować tyle przed meczem, a Ty odpisałeś, że za to możemy w konkursie z analizami podawać typy 15 min przed No, ale w sumie rób jak chcesz, bo w regulaminie są jasne zasady
Pozdrawiam. |
_________________ "Nie ważne ile ciosów dostaniesz, ważne ile jesteś w stanie przyjąć i iść dalej"
"Carpe diem - chwytaj dzień" |
|
|
|
 |
Conrado

Zaproszone osoby: 1
Ulubiony Bukmacher: Bwin
Imię: Konrad
|
Wysłany: 2008-06-30, 19:39
|
|
|
Patrz tu:
A teraz tu:
I jeszcze tutaj:
Nie będę nawet komentował..... |
|
|
|
 |
RosteK

|
Wysłany: 2008-06-30, 19:52
|
|
|
To do mnie? Czy kamilla91? Jeżeli do też o mnie chodzi to jakaś pomyłka Czekam na oficjalne wyniki z konkursu potwierdzone przez Conrado. |
_________________ "Nie ważne ile ciosów dostaniesz, ważne ile jesteś w stanie przyjąć i iść dalej"
|
|
|
 |
Conrado

|
Wysłany: 2008-06-30, 19:55
|
|
|
| RosteK napisał/a: | To do mnie? Czy kamilla91? Jeżeli do też o mnie chodzi to jakaś pomyłka Czekam na oficjalne wyniki z konkursu potwierdzone przez Conrado. |
To nie do Ciebie tylko Kamila91. Oficjalne wyniki zostały już podane przez Deco które zweryfikowałem osobiście, lista zwycięzców poszła do Bah |
|
|
|
 |
RosteK

|
Wysłany: 2008-06-30, 21:19
|
|
|
Hehe szkoda gadać z 2 miejsca na 4 chociaż trzeba było zaliczyć mi jeden mecz i 3 miejsce. A co z mini konkursem? Pewnie brzezka dostał nagrodę za 3 miejsce i za mini konkurs.... a mieliśmy trzymać sie regulaminu -.- A nie można łączyć czyli nagrody nie powinien dostać za mini konkurs |
|
|
|
 |
kamill91

Ulubiony Bukmacher: Bet-at-home
Imię: Kamil
|
Wysłany: 2008-06-30, 21:52
|
|
|
| Omg i co zabronicie 1 czy 2 komentarze zaczerpnac z tego samego zrodla co ten typ mial? widocznie tak jak juz pisalem bierze analizy z tad co ja.Od razu wielkie halo najpierw sami przeczytajcie szczegolowo regulamin i mozemy sie stosowac.Bierzcie te nagrody i wypier.... wali mi to juz all spadam z tego forum bo to co sie tu dzieje to wielka kiszka. Napewno nie bedziecie mieli dobrej renomy jaka wam zapewnialem na innych forach! |
|
|
|
 |
brzezka

Zaproszone osoby: 4
Ulubiony Bukmacher: Bet-at-home
|
Wysłany: 2008-06-30, 22:13
|
|
|
hehe nie dostane dwóch nagród przeciez tak jest w regulaminie
pozdrawiaaaam |
_________________ Blue is the colour, football is the game We're all together, and winning is our aim So cheer us on through the sun and rain' cause Chelsea, Chelsea is our name.. |
|
|
|
 |
Conrado

|
Wysłany: 2008-06-30, 22:20
|
|
|
| RosteK napisał/a: | Hehe szkoda gadać z 2 miejsca na 4 chociaż trzeba było zaliczyć mi jeden mecz i 3 miejsce. A co z mini konkursem? Pewnie brzezka dostał nagrodę za 3 miejsce i za mini konkurs.... a mieliśmy trzymać sie regulaminu -.- A nie można łączyć czyli nagrody nie powinien dostać za mini konkurs |
Heheh, dobre mamy dla Ciebie jednego robić wyjątek żebyś zajął lepsze miejsce ?
Brzezka otrzyma tylko jedną nagrodę zgodnie z regulaminem. |
|
|
|
 |
Conrado

|
Wysłany: 2008-06-30, 22:21
|
|
|
kamill91, OK żegnamy kamil |
|
|
|
 |
RosteK

|
Wysłany: 2008-06-30, 23:12
|
|
|
Hehe no możemy, żartuje. Regulamin był jasny... nie stosowałem się, więc poniosę konsekwencję. Dobre i 4 miejsce, no to sorry, myślałem, że 2 nagrody dostaniesz. Wszystko jasne |
|
|
|
 |
Pan Reklama

Dołaczył:Od zawsze...
Skad:Marketing
|
|
|
|