Na poczatku chcialbym przeprosic za stworzenie nowego tematu w tym dziale,nie wiem czy to jest dozwolone lecz nie moglem znalesc na tym forum zadnego innego miejsca gdzie moglbym napisac swoja uwage.
A dzial (Uwagi, propozycje, zawiadomienia) powinien taki temat chyba posiadac
teraz przejde do meritum sprawy.mianowicie chodzi o warna ktorego dostalem od Krzysztofa 1985
cytuje:
Sory Poplaw86-nabijanie postów nie jest praktyką dozwoloną, ja sam naliczyłem się 3x takie same posty przykro mi ale ostrzegałem-warn
Chcialbym prosic o pewne sprostowanie,rzetelna odpowiedz w ktorej nie zabraknieobiektywizmu
Nie ma trzech taki samych postów,nie ma nawet dwóch,nie przyjmuje zasad(kopiuj,wklej) wiec samo zdanie szanujac Krzysztofa 1985 jest falszywe.Jesli administracja forum ma dalej swje zdanie co do identycznych postow to prosze o zacytowanie ich i wklejenie z poszczegolnych dzialow tutaj.Bo ja dalej ich nie widze i wiem ze takowych nie pisalem
Cale zamieszanie pewnie spowodowane jest tym ze owszem napisalem bodajze 3 posty,ktorych tresc jest mniej wiecej taka sama,bo trudno bym mial rozne mysli na temat jedengo zdazenia,sens wypowiedzie musi byc zawsze ten sam!!!
Kazdy Post byl napisany oddzielnie.i byl to komentarz do odpowiedniego postu w odpoweidnim kuponie odpowiedniego gracza
W tej chwili nieczego juz nie rozumiem,nie wiem czy wolno mi pisac swoje przemyslenia bo nie wiem czy nie dostane bana,
moje komentarze sa tylko tam gdzie ktos prosi o komentarze,jesli prosi to wydaje mi sie ze moge napisac swoj komentarz do danego sptkania
Nie kryje wielkeigo zazenowania cala ta sytuacja,nabijanie postow to czysto przedszkolna gra,jestem doswiadczonym forumowiczem(chodzi o inne fora),dostalem zaproszenie by zajrzec na to forum,pomyslalem ze skoro piszecie ze chcecie rozruszac to miejsce to ja wam w tym pomoge.Bardzo sie ciesze ze są twarde reguły(bo tylko w takim przypadku forum ma szanse sie rozwinąc)ale twarde regulty mozna stosowac tylko i wylacznie wtedy gdy posiada sie umiejetnosc "czytania intencji".Nie chce generalizowac i wyrazac statystycznych opini ale w mojej sprawie nie moge sie dopatrzyc takiej umiejetnosci,a w takiej sytuacji nie ma co sie odnosic do powiedzenia wyjatek potwierdza regule
Chcialbym na koniec tej pewnie nurzacej i meczacej dla was do czytania wypowiedzi zaznaczyc ze mimo tego krytykowania forum bardzo to moejsce szanuje i traktouje powaznie.mysle ze ten post sam w sobie jest tez tego dowodem.Chchialbym byc takze powaznie traktowany
Prosze takze napisac jakie konsekwencje ponosze zpowodu przyznanefgio mi WARNA
Szacunek to pierzwsza rzecz jaka czlowiek powninien dostac tuz po narodzinach
_________________ "Idź własną drogą bo w tym cały sens istnienia"
Zaproszone osoby: 1
Ulubiony Bukmacher: Bwin
Imię: Konrad
Wysłany: 2006-12-07, 11:11
Nie dostaniesz żadnego bana, każdy ma prawo wyrażac swoje opinie czyli obie strony moderatorzy i użytkownicy, nie znam całej sprawie ponieważ niestety czas nie pozwala mi na to. Niestety nie mogę odtworzyć kilku wykasowanych postów, a całej kopi nie bedę odtwarzał, za jednego warna o poziomie 1 czyli tym najniszym nie odbiera Ci to żadnych praw, tylko jeżeli dostaniesz w przyszłośći jeszcze dwa warny o poziomie 1 albo jeden na poziomie 2. Wtedy jest to już niestety ban.
tylko ze nikt nie wykasowal moich postow,ale Conrado wolalbym by w tej kwesti wypowiedzial sie Krzysztof1985.wielkie dzieki ale on zna cala sprawe bo to on mi dal warna
Teraz jest tak ze po za swoim kuponem nie bede nigdzie nic pisal,bo sie boje ze dostane drugiego i trzeciego a to sie mija z celem i doslownym znaczeniem slowa FORUM..
chcialem rozwijac forum a teraz jestem zmuszony do bycia w klatce tylkoi wylacznie swojego tematu,nie wiem czy tylko takie funkcjonowanie na tym forum mnie usatysfakcjonuje,jesli sie cos nie zmieni to pewnie pojde z tego forum
To nie zaden szantaz bo kogo mam szantazowac(kim ja tutaj jestem)jednostki sie nie licza,ale diagnoza i prawdopodobne rozwiazanie mojej osoby tutaj
Bardzo prosze o wyjasnienie calej sytuacjji krzysztofie.dreczy mnie i boli to cale zamieszanie,
_________________ "Idź własną drogą bo w tym cały sens istnienia"
Ulubiony Bukmacher: Gamebookers
Imię: Krzysztof
Wysłany: 2006-12-07, 15:01
sory że tak to odebrałeś, ale napisałeś 3-4 razy to samo po drugie napisałeś to w dziale typujemy ze sporingbet. Nie rób sobie wielkich wyrzutów sumienia, 1 ostrzeżenie to nic wielkiego, ja je zdejmę zaraz (lub Conrado) pod warunkiem że nie będziesz robił takich niepotrzebnych postów. Wystarczyło napisać to w dziale Piłka nożna--> LM i było by OK, w swoich kuponach lub nawet w Na luzie. Lecz nie pisze się tego w kuponach innych użytkowników Z mojej strony to tyle, kwestia ostrzeżenia ... hmm zdejmę no problemo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum