Spotkanie: New Jersey Nets - Phoenix Suns 86:114
Typ: under 201.5 TRAFIONY
Kurs: 1.85
Dyscyplina: koszykówka
Buk: bet-at-home
3 kolejka amerykańskiej ligi koszykówki NBA pomiędzy New Jersey Nets a Phoenix Suns. Faworytem spotkania są goście, ale myślę, że kurs 1.85 na under jest atrakcyjniejszy niż marne 1.35. W poprzednich dwóch pojedynkach Nets'i przegrali z Golden State Warriors 97:105 i wygrali z Washington Wizards 95:85. Z kolei Suns wygrali z Portland Trail Blazers 107:96 i przegrali z New Orleans Hornets 95:108. Jak widać pojedynki Suns pokrywają linię 201 punktów bez problemu. Patrząc w historię:
30/03-08 NBA New Jersey Nets vs. Phoenix Suns 104:110
08/12-06 NBA New Jersey Nets vs. Phoenix Suns 133:133 157:161 (OT)
28/03-06 NBA New Jersey Nets vs. Phoenix Suns 110:72
07/11-04 NBA New Jersey Nets vs. Phoenix Suns 80:112
07/12-03 NBA New Jersey Nets vs. Phoenix Suns 99:88
10/12-02 NBA New Jersey Nets vs. Phoenix Suns 106:93
W ostatnich 2 meczach linia 201 pkt była przekraczana bez problemu. W poprzednich się to raczej nie zdarzało. Myślę, że ten mecz będzie zaciętym spotkaniem i nie padnie zbyt dużo koszy. Typ: under 201.5!
Spotkanie pomiędzy Indianą Pacers a Phoenix Suns. Dla gospodarzy to spotkanie jest dopiero 3 meczem w tym sezonie. Dla Suns już piątym. Warto dodać, że goście grali dzień wcześniej z New Jersey Nets i wygrali 114:86. Phoenix Suns to drużyna, która bardzo często trafia do kosza rywala. Często w wyniku meczu widać 100-punktową zdobycz Suns. Z kolei Pacers raczej mało co zdarza się zdobycie aż tylu punktów. W tym właśnie widzę szansę na under;a 205pkt.
Bezpośrednie mecze drużyn:
05/12-07 NBA Indiana Pacers vs. Phoenix Suns 117:121
28/02-07 NBA Indiana Pacers vs. Phoenix Suns 92:103
31/03-06 NBA Indiana Pacers vs. Phoenix Suns 104:114
15/01-05 NBA Indiana Pacers vs. Phoenix Suns 101:83
29/01-04 NBA Indiana Pacers vs. Phoenix Suns 101:79
30/03-03 NBA Indiana Pacers vs. Phoenix Suns 92:81
Jak widać spotkania odbywające się na parkiecie Indiany raczej są meczami under'owymi 205pkt. Jak już pisałem wczoraj Suns grali z Nets i z pewnością odczuwają jakieś zmęczenie tym spotkaniem. Może tym razem nie rzucą ponad 100pkt i under 205pkt bez problemu zostanie trafiony? Zobaczymy! Typ: under 205pkt!
Spotkanie: Atlanta Hawks - New Jersey Nets 107:119
Typ: 2 TRAFIONY
Kurs: 5.50
Spotkanie w ramach rozgrywek NBA pomiędzy Atlantą Hawks i New Jersey Nets. Faworytem są gospodarze, którzy grają naprawdę dobrze w tym sezonie, z kolei goście prezentują się dosyć słabo, ale dlaczego Netsi mieliby nie wygrać? Fakt, Atlanta na 2 mecze u siebie wygrywała 2-krotnie. Nets-i na wyjazdach wygrali raz i 2 razy przegrywali, ale nie były to druzgocące porażki. Nie tak dawno bo dzień wcześniej zespoły spotkały się ze sobą także w ramach ligi NBA tyle że na parkiecie Nets-ów. Ze zwycięstwa cieszyli się właśnie oni, wygrywając 115:108. To zwycięstwo napewno poprawiło nastroje koszykarzy gości, ale Atlanta będzie chciała się zrewanżować za tę porażkę. Myślę, że New Jersey Nets mają szanse wygrać ten mecz, chociaż więcej atutów przemawia za gospodarzami. Typ:2!
_________________ "Naszym klubem HKSSS...."
Ostatnio zmieniony przez kylo91 2008-11-16, 22:19, w całości zmieniany 1 raz
Spotkanie w ramach ligi NBA pomiędzy Phoenix Suns a Detroit Pistons. Bukmacherzy faworyzują gospodarzy wystawiając na nich kurs w granicach 1.75. Według mnie Detroit nie jest na straconej pozycji w tym meczu, co więcej myślę że to oni wygrają. Dlaczego? Phoenix ostatnio gra słabiej, wymęczone zwycięstwo z Sacramento Kings, przegrali z Houston Rockets i wygrali z Memphis Grizzlies. Z kolei Detroit rozegrali 3 mecze wyjazdowe i pokonali kolejno Sacramento Kings, Golden State Warriors i Los Angeles Lakers. Warto dodać, że goście świetnie radzą sobie w hali przeciwnika, wygrali 5 z 6 meczy wyjazdowych. Przy bilansie 2 zwycięstw i 2 porażek Phoenix na własnym parkiecie, daje to nadzieje na zwycięstwo gości. W poprzednim sezonie Detroit wygrali 116:86, dzisiaj może wynik nie byłby tak okazały, ale myślę, że Pistons stać na wygraną w tym meczu. Typ: 2!
Spotkanie w ramach ligi NBA pomiędzy Miami Heat a Houston Rockets. Miami grają ostatnio w kratkę, lecz Rockets są w niezłej dyspozycji. W 5 ostatnich meczach goście wygrywali 4 razy. Z kolei Miami trochę mniej bo 3 razy. W historii spotkań z ostatnich trzech lat nie było co liczyć na over 185.5pkt, ponieważ padały wyniki 88:84, 72:94, 98:91. W tym sezonie gospodarze rzucają we własnej hali około 100pkt na mecz. Z kolei Houston na wyjeździe od ostatnich trzech meczy rzuca także minimum 100pkt. Wg mnie jeśli goście będą prowadzić grę to Miami będzie goniło wynik i uzbiera się całkiem niezła suma punktów, która powinna bez problemu pokryć linię typu. Jeśli jednak będzie odwrotnie i to gospodarze będą kontrolować grę, wtedy może być ciężej, ale jestem dobrej myśli, ponieważ to Houston gra ostatnio lepiej i oni są faworytem! Typ: over 185.5pkt!
Data: 26-11-08 01:30
Spotkanie: New York Knicks - Cleveland Cavaliers
Typ: 1
Kurs: 4.77
Buk: Expekt
Spotkanie w ramach ligi NBA pomiędzy New York Knicks a Cleveland Cavaliers. Goście z pewnością są w wysokiej formie, o czym świadczy ostatnia seria 8 zwycięstw, która została przełamana przez Detroit Pistons, jednak po tej wyjazdowej porażce Cleveland wygrało z Atlantą i czyżby znowu będziemy obserwowali passę ich zwycięstw? New York gra w kratkę, ale w meczach u siebie wypada całkiem przyzwoicie. 5 zwycięstw i 2 porażki jest niezłym wynikiem. I tutaj jest duża szansa Knicks, ponieważ Cleveland na wyjazdach może pochwalić się bilansem 3-3. Dodatkowo w historii meczu obydwu drużyn od 2002 roku to gospodarze wygrywali 7 razy a goście 4-krotnie zwyciężali. Myślę, że Knicks mają szanse zatrzymać rozpędzone Cleveland, w końcu to NBA a tutaj wszystko się może zdarzyć. Typ: 1!
Data: 27-11-08 01:30
Spotkanie: San Antonio Spurs - Chicago Bulls
Typ: 2
Kurs: 3.90
Spotkanie w ramach ligi NBA pomiędzy San Antonio Spurs a Chicago Bulls. Faworytem są gospodarze, którzy w ostatnich 5 meczach wygrywali 4-krotnie. Z kolei Byki grały ostatnie 5 meczów na wyjeździe, gdzie 2-krotnie udało im się zwyciężyć. Ostatnie spotkanie wygrali z Utah Jazz 101:100 i z pewnością nastroje są dobre w zespole. Warto dodać, że Spursi jak narazie w meczach we własnej hali wygrywali 3 razy a przegrywali 4. Do tego Spurs są drużyną rzucająca mało koszy. Chicago raczej lubi sobie porzucać. Mam nadzieję, że będziemy świadkami niespodzianki i to Chicago wygra, może stać się tak jeżeli Byki rzucą z początku kilkanaście koszy, wtedy Spursi będą kompletnie bez szans. Typ: 2!
Data: 02-12-08 03:30
Spotkanie: Golden State Warriors - Miami Heat
Kurs: 2.39
Buk: Expekt
Spotkanie w ramach rozgrywek ligi NBA pomiędzy Golden State Warriors a Miami Heat. Faworytem jest Miami, do końca nie wiem dlaczego, ale prawdopodobnie przez to iż gospodarze już od 6 meczy nie odnieśli zwycięstwa. Warto jednak dodać, iż Golden State 5 ostatnich spotkań rozgrywało na wyjeździe. W meczach u siebie gospodarze wygrywali 3razy i 4 razy przegrywali. W każdym meczu rzucili ponad 100pkt! Koszykarze Golden State pomimo dość niskiej pozycji w lidze, grają bardzo ambitnie, nawet jeśli przegrywają to nie są to raczej różnice ponad 20-punktowe. Przyjrzyjmy się teraz zespołowi Miami. 3 zwycięstwa i 6 porażek na wyjeździe to bilans gości. Drużyna z Miami gra w tym sezonie dość nierówno. Można to zauważyć w 3 ostatnich wyjazdowych meczach. Najpierw koszykarze Portland Trail Blazers dali im nauczkę 106:68! Następnie to Miami sprawiło niespodziankę ogrywając Phoenix Suns 92:107! A to wszystko po to żeby przegrać z Los Angeles Clippers 97:96. Myślę, że Golden State Warriors mają duże szanse wygrać to spotkanie, przecież kiedyś muszą odnieść zwycięstwo, okazja jest niezła, grają u siebie, a i przeciwnik jest do ogrania. Typ: 1!
Data: 09-12-08 01:00
Spotkanie: Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors
Typ: over 217.5pkt
Kurs: 1.91
Buk: Sportingbet
Spotkanie w ramach ligi NBA pomiędzy Oklahomą City a Golden State Warriors. Obydwa zespoły są w kryzysie. Gospodarze zajmują ostatnio pozycję, grają w tym roku bardzo słabo, 2 zwycięstwa i 19 porażek. Z kolei goście przegrali ostatnie 9 meczy. Obydwa bilansy są powodem do zmartwień. Z pewnością obydwie drużyny będą szukały zwycięstwa w tym meczu, a co za tym idzie zagrają na 100% swoich możliwości. Golden State praktycznie co mecz rzucają ponad 100pkt, Oklahoma także zbliża się często do tego progu. 218pkt w tym meczu z pewnością nie będzie gładką linią do przełamania, myślę, jednak że goście rzucą dużo pkt a gospodarze za wszelką cenę będą ich chcieli gonić, bo z kim wygrać jak nie z drużyną w kryzysie? Typ: over 217.5pkt!
Data: 16-12-08 00:05
Spotkanie: Toronto Raptors - New Jersey Nets
Typ: 2
Kurs: 2.65
Buk: betway
Spotkanie w ramach NBA pomiędzy Toronto Raptors a New Jersey Nets. Faworytem są gospodarze, jednak ja myślę, że goście mają szanse na zwycięstwo. Fakt faktem iż Nets'i nie wygrali już od 3 spotkań, ale kiedyś trzeba się przełamać. Dlaczego właśnie dzisiaj? Ano dlatego, że Toronto nie jest super wymagającym przeciwnikiem, w meczach u siebie może pochwalić się bilansem 5:6. New Jersey gra całkiem nieźle na wyjeździe, bilans 7:4. Dodatkowo goście już nie jeden raz w tym sezonie sprawili niespodziankę. Wiele się mówiło, że odeszło kilku wartościowych graczy, młodzi, z pewnością ich nie zastępują tak jakby tego sobie życzyli kibice, ale myślę, że mają na tyle ambicji, aby wygrywać kolejne spotkania. Widać, że tą ambicję posiadają po tych 7 zwycięstwach wyjazdowych. Do Boju Nets'i! Typ: 2!
Data: 17-12-08 00:05
Spotkanie: Charlotte Bobcats - Chicago Bulls
Kurs: 2.15
Buk: Bwin
Spotkanie ligi NBA, pomiędzy Charlotte Bobcats a Chicago Bulls. Faworytem jest Chicago, które może nie jest w świetnej formie, ale to gospodarze są w dołku. 7 porażek z rzędu tym mogą pochwalić się koszykarze Charlotte. Nie grają oni jednak aż tak źle u siebie bowiem, wygrali we własnej hali 6 spotkań i niestety przegrali aż 9. Więcej wpadek zaliczają na wyjazdach bowiem wygrali tam tylko raz a przegrali 9-krotnie. Z kolei Byki na wyjeździe wygrywały 3 razy i przegrywały 9. Bilans nic cudownego, prawdę mówiąc mogło by być lepiej. Warto dodać iż mimo porażek Bobcats nie grają, aż tak źle, przegrywają mecze kilkoma punktami. Chicago gra podobnie. Zapowiada nam się więc, bardzo ciekawe spotkanie. Stawiam na gospodarzy, bowiem muszą się kiedyś przełamać, okazja jest dobra, grają przed własną publicznością, przeciwnik nie jest najtrudniejszy. Dobry moment na rehabilitację! Typ: 1!
Spotkanie w ramach ligi NBA pomiędzy Portland Trail Blazers a Phoenix Suns. Faworytem są gospodarze, którzy grają u siebie bardzo dobrze, bowiem wygrali 8 spotkań, a przegrali 2. Phoenix radzi sobie na wyjazdach średnio, bowiem wygrali 7 spotkań a przegrali 5. Warto jednak dodać Suns nie wygrali na wyjeździe już od 3 spotkań. Z kolei Portland ostatnio grało słabiej u siebie, przegrało z Orlando Magic oraz Los Angeles Clippers, ale w ostatniej kolejce rozgromiło Sacramento Kings. Jak widać ciężko wskazać zwycięzcę, myślę jednak, że to goście wygrają, ponieważ musza się w końcu przełamać, aby poprawić swoją pozycję w tabeli, oraz w historii spotkań pomiędzy tymi drużynami to właśnie goście wygrywali częściej. Oby dzisiaj nie było inaczej! Do Boju Phoenix!!! Typ: 2!
hosting
Jeliby szukasz niedrogiej i odpowiedzialnej firmy zajmujšcej się hostingiem to mam dla Ciebie szczególnš nowine. Otóż teraz zaistniał profesjonalny i niedrogi serwer dla ludzi, którzy lubiš solidnoć i szybkoć działania. Niemniej jednak zacznijmy od tego czym jest hosting. To usługa polegajšca na udostępnianiu przez dostawców Internetu miejsca na swoich serwerach dla wielorakich usług np. serwisy WWW, konta pocztowe, radia internetowe itp. W większoci wypadków spotkany jest hosting płatny, w jakim koszt należnoci comiesięcznej zależy od wielu elementów. Jako biznes umożliwiamy hosting na najwyższym poziomie, dajšc przy tym przypuszczalnie najmniejsze ceny. Przekonaj się sam! Nie będziemy Ci wmawiać, iż dostaniesz od nas bezpłatne usługi hosting. Jednak mamy możliwoć zapewnić Ci jednš rzecz. Nasze usługi hosting sš prawdopodobnie najbardziej opłacalnymi domenami, które możesz odszukać w sieci globalnej. Jednakże pomimo niewysokich ksztów za usługi hosting, proponujemynajlepszš możliwš jakoć naszych domen. Nie jeste w stanie w to uwierzyć, czy negujesz jeszcze słusznoć tego, co tu jest napisane? Jeli tak to już teraz zajrzyjwstšp na naszš witrynę i przekonaj się o przwdzie tej wiadomoci. Nasze usługi hosting oferujš najlepszš jakoć w najmniejszej cenie. Nie będziesz musiał płacić ogromnych sum za usługi hosting. Jeli wejdziesz pierwszy raz na naszš witrynę, pomożemy Ci we wszystkim. W naszej ofercie odszukasz dużo okazjonalnych zniżek dla wieżych kontrahentów. Jak za jeste naszym wiernym klientem, bšd pewien, że będziesz miał możliwoć skorzystać z niespotykanych nigdzie indziej promocji. Sprawd sam i zajrzyj niezwłocznie. Zobaczysz ile jeste w stanie zachować pieniędzy w portfeluz nami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum