Spotkanie: Czy Jennifer Stuczynski wygra (nie licz±c Jeleny Isinbajewej)
Typ: TAK
Kurs: 1.70
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Już jutro o godzinie 13:20 rozpocznie się finał skoku o tyczce kobiet. Faworytk± do zwycięstwa jest Jelena Isinbajewa i na 99% wygra. Jak na razie nie ma zawodniczki, która może j± powstrzymać, jedyn± rzecz±, która może jest przeszkodzić jest kontuzja, czego jej oczywi¶cie nie życzę. Ja jednak s±dzę, że nie licz±c jej wygra Jennifer Stuczynski. Na listach ¶wiatowych zajmuje 2 miejsce tuż za Jelen±. W tym sezonie na Mistrzostwach Stanów Zjednoczonych wygrała z rekordem swojego kraju, skoczyła 4.92. Bariera 4.90 dla reszty zawodniczek jest raczej nie do przeskoczenia. Jej rywalkami w walce o 2 miejsce będ±: Pyrek, Feofanova i Murer. Nie wypisałem Ani Rogowskiej, ponieważ uważam, że nie jest w takiej formie jak w Atenach. Feofanova lata ¶wietno¶ci ma już za sob±. Murer w±tpie, żeby skakała więcej niż Stuczynski, w dodatku, że nie zalicza często w pierwszych próbach, co jest dosyć ważne. Monika Pyrek - życzę jej bardzo dobrze, jednak ja widzę u mniej br±zowy medal. Mój typ wydaje się dosyć pewny.
Domeny jest to kawałek adresu DNS, jakim oznaczane są strony WWW. Nazwy domenowe gwarantują niepowtarzalny adres internetowy, który jest charakterystyczny wyłącznie dla pojedynczej strony internetowej. Domeny to ogromnie często nazwa jakiejś jednosteki, artykułu, usługi. Zarejestrowane domeny internetowe są równobrzmiące ze herbem bądź nazwą komercyjną. Sieć jest w najwyższym stopniu popularnym miejscem promowania produktów, usług itp. Większość korporacji, nawet niewielkich, prywatnych biznesów wkłada pieniądze w faworyzowanie swoich towarów właśnie w internecie. Widzisz już tu swoją szansę? Internet jest potężnym narzędziem, które zdoła Ci pomóc zwiększyć przychody Twojego biznesu.Na naszej stronie www odnajdziesz wszelakie informację o nas i naszej aktywności. Jesteśmy doświadczonym oddziałem, który zajmuję się wszystkim w sferze tanie domeny internetowe i serwery. Wypróbuj nas sam! Wręczamy niechybnie najtańsze domeny w Necie, zachowując przy tym znaczny profesjonalizm plus fachowość. O ile nie posiadałeś w żadnym wypadku styczności z tym przedmiotem pomożemy Ci. Nasza grupa zawodowców z pełną gotowościom odpowie na Twoje wszelakie spytania. Nie trwoń więcej czasu i przetestuj na naszej stronie skończoną propozycję. Czas to pieniądz, w związku z tym nie czekaj dłużej i zacznij zyskiwać za sprawą naszej strony internetowej.
domeny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Możesz ¶ci±gać zał±czniki na tym forum