Nick:  
Hasło:

Poprzedni temat «» Następny temat
PartyBets - 100$ !!!
Autor Wiadomość
Conrado

Zaproszone osoby: 1
Ulubiony Bukmacher: Bwin
Imię: Konrad
Wysłany: 2007-03-15, 00:58   PartyBets - 100$ !!!

Gif Banners

1. Instrukcje:

1. Zarejestruj się na stronie Partybets.com i przy zakładaniu konta podaj w formularze rejestracyjnym bonus code (kod promocji): Betbookers (tak jak jest napisane, bez spacji).

2. Dokonaj swojej pierwszej wpłaty - maksymalny bonus wynosi $100 lub równowartość w innych walutach (promocja "100% ekstra!" dla kodu promocji Betbookers), tak więc najlepiej wpłacić $100 (*możesz wpłacić $50, ale wtedy Twój bonus wyniesie $50).

3. Postaw zakłady i otrzymaj od PARTYBETS 100% ekstra czyli $100 GRATIS! :jupi:

====================

2. FAQ (lista najczęściej zadawanych pytań):

1. O co chodzi w tej promocji tak w skrócie?

Promocja jest bardzo prosta. Podczas rejestracji konta podajesz specjalny kod promocji (Betbookers) i PartyBets daje Ci 100% EKSTRA od Twojego pierwszego depozytu. Wpłacasz $100... spełniasz warunki promocji pod względem postawionych zakładów... a PartyBets z własnej kieszeni dokłada $100 do Twojego konta. \:\)

2. Ile muszę postawić zakładów by otrzymać bonus?

By skorzystać z promocji wystarczy tylko trzy razy obrócić depozytem oraz kwotą oczekującego bonusu po kursie 1.60 lub wyższym. Tak więc jeśli wpłaciłeś $100 i chcesz otrzymać przysługujący Ci bonus w wysokości $100 to należy wykonać łączny obrót 3 x 100 za depozyt oraz 3 x 100 za bonus (czyli razem 600).

Ilość zakładów jest nieistotna. Może to być 100 zakładów po $6 lub np. 10 zakładów po $60.

Mogę to być zarówno zakłady pojedyncze jak i zakłady akumulowane. Ważne jest tylko to, że do łącznego obrotu liczą się jedynie zakłady o kursie 1.60 lub wyższym (w przypadku zakładów akumulowanych liczy się tylko końcowy kurs kuponu, tak więc pojedyncze pozycje na takim kuponie mogą mieć kurs mniejszy niż 1.60).

3. Czy po otrzymaniu bonusa muszę dokonać jakiś dodatkowy obrót, czy mogę go od razu wypłacić?

Bonus możesz wypłacić od razu po jego otrzymaniu.

4. Czy w ramach promocji są jakieś ograniczenia bądź wymagania co do minimalnych kursów, ilości czy stawek zakładów, itd?

W celu wykonania wymaganego obrotu bonusem można wnieść dowolną liczbę zakładów, przy dowolnych stawkach. Mogą to być zarówno zakłady pojedyncze (single) jak i zakłady akumulowane (AKO). Trzeba jedynie pamiętać, że tylko zakłady o kursie 1.60 lub wyżej będą się liczyć do wymaganego obrotu.

5. Czy do obrotu liczą się także zakłady "live" (na żywo)?

Tak, oczywiście.

6. Czy muszę wpłacić $100 czy mogę np. wpłacić mniej lub więcej?

Możesz wpłacić dowolną kwotę, lecz maksymalny bonus 100% ekstra dla kodu promocji Betbookers wynosi $100, tak więc najlepiej właśnie tyle wpłacić. Minimalna kwota wpłaty by skorzystać z promocji 100% ekstra to $25.

7. Do kiedy ważna jest promocja?

Promocja jest ważna do odwołania.

8. Jak najłatwiej dokonać wpłaty do PartyBets? Zarejestrowałem się już i podałem kod promocji [b]Betbookers - jak mam teraz zasilić swoje konto w PartyBets?[/b]

PartyBets oferuje bardzo szeroki wybór płatności: karty płatnicze, Neteller, Moneybookers, itd.

9. Czy mogę zasilić swoje konto za pomocą internetowego systemu płatności Moneybookers lub Neteller?

Tak, PartyBets oczywiście oferuje taką możliwość i bonus jest przyznawany dla wszystkich wpłat bez względu na sposób płatności (może to być płatność kartą, Moneybookers, Neteller, itd.).

10. Jak mogę dokonać wypłaty z PartyBets?

Nic prostszego - wypłaty są bardzo łatwe i dokonywane są dowolnym sposobem. Można w dowolnej chwili wypłacić dowolną sumę.

====================

Conrado

Zaproszone osoby: 1
Ulubiony Bukmacher: Bwin
Imię: Konrad
Wysłany: 2007-03-15, 01:07   

Krok 1, wchodzimy na stronę Partybets.com i rejestrujemy się z kodem promocji:

>>>>>>>>>>>> Betbookers <<<<<<<<<<<<

Krok 2, tu należy kliknąć na Close and Make a deposit w celu dokończenia rejestracji oraz dokonania pierwszej wpłaty

Krok 3, wypełniamy resztę swoich danych... później wpłacamy i gramy.

Pan Reklama

Dołaczył:Od zawsze...
Skad:Marketing

SUPER PROMOCJA: Zgarnij do 100% Bonusu!!

Odpowiedz do tematu