Nick:  
Hasło:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Conrado
2008-12-01, 17:05
Gamebookers
Autor Wiadomość
Conrado

Zaproszone osoby: 1
Ulubiony Bukmacher: Bwin
Imię: Konrad
Wysłany: 2006-10-14, 12:04   Gamebookers

Gif Banners

Dlaczego warto grać w Gamebookers?

Gamebookers- Â?wiatowy bukmacher teraz w polskiej walucie! Gamebookers charateryzuję rzetelność wobec graczy, jeden z najbardziej polecanych bukmacherów na świecie, bezpieczne transakcje, które cenią sobie gracze grający za bardzo duże stawki, pełne bezpieczeństwo oraz profesjonalizm- te cechy wyróżniają Gamebookers i powodują że jest to jeden z najbardziej ulubionych bukmacherów na świecie.

Dodatkowe plusy:

- polska waluta, minimalna stawka to 40 goroszy!

- bardzo duża ilośc zakładów live, zawieranych w trakcie trwania zdarzenia, natychmiastowe rozliczenia wygranej, brak limitów stawek tak jak to robi inna znana z live bettingu firma Bwin

- możliwość zakładów p2p, czyli zakładanie się z innymi użytkownikami Gamebookers! Teraz sam wystaw zdarzenie i zaoferuj kurs innym garczom!

- ekspresowe wpłaty i co ważne wypłaty z moneybookers.com, Gamebookers należy do holdingu moneybookers, największego systemu przepływu pieniędzy online

- bardzo szeroka oferta na zdarzenia, ponad 4.000 zakładów dziennie z różnych dyscyplin sportu, np. dla fanów tenisa Challengery z całego świata, boks, kolarstwo, rugby, a nawet dart!

- możliwość obstawiania Pucharu Polski, Orange Ekstarklasy

- minimalna wpłata 7.73 PLN (2 euro po aktualnym kursie)

- payfriend czyli mam kase na swoim koncie gracza i chce ci podarować / pożyczyć dowolną kwotę to wpisuje jej wartość i odrazu masz ja na swoim koncie gracza a z mojego konta gracza ta suma zostaje odjęta ;-) Baaaardzo przydatne, minimalny payfriend to 3 euro= 12 pln

- promocja: 10% zwrot stawki z pierwszego zawartego zakładu!

- różnorodne systemy gry, łatwa nawigacja, powiadamianie o wynikach przez sms

- ciekawe akcje promocyjne, czasami wysyłają maile w dniu Twoich urodzin z darmowym depozytem, takzwany cashback

Jak rozpocząć grę w Gamebookers?

Gra w sieci jest bardzo prosta, wygodna co jest najważniejszym czynnikiem, ktory decyduję że tak ogromna liczba graczy rozpoczyna przygodę z typowaniem w sieci. Wszystko jest darmowe! Oto co musisz zrobic aby zacząć grę w Gamebookers:

1. Gamebookers.com/cgi-bin/intro.cgi?rid=300266" rel="nofollow" target="_blank" class="postlink">Kliknij tutaj, a w nowym oknie otworzy Ci się strona Gamebookers!

2. Kliknij w napis "registration" w górnym lewym rogu ekranu

3. Wypełnij dane, podane w formularzu

4. Na podany w formularzu rejestracji e-mail, przyjdzie do Ciebie nazwa użytkownika jaka wybrałeś przy rejestracji i hasło.

6. Zaloguj w Gamebookers na wybrane przez Ciebie login i hasło i rozpocznij grę!!

Jak wplacić pieniążki na konto gracza?

Najdogodniejszym i najlepszym sposobem przelewu na Gamebookers jest skorzystanie z moneybookers
Można wpłacać także za pomocą wszelkiego rodzaju kart płatniczych!

Jak wypłacić wygrane pieniążki?

Wystarczy wpisać kwotę jaka chcemy wypłacić i w ciągu 10 sekund mamy wygrane pieniądze na wirtualnym koncie moneybookers a z tamtąd wypłacić sobie na konto bankowe!
Limit wypłaty - 25 PLN

:arrow: Nasza ocena: 10

Gamebookers.com/cgi-bin/intro.cgi?promotion=gb_30eu_pl_lp&l=pl&wm=3099847" rel="nofollow" target="_blank" class="postlink">[Kliknij i zarejestruj się w Gamebookers]

Krzysztof1985

Ulubiony Bukmacher: Gamebookers
Imię: Krzysztof
Wysłany: 2006-12-05, 09:27   

Ja chcę coś powiedzieć o tym buku.

Wg mnie obecnie najlepsza firma bukmacherska. Ma masę promocji ukrytych. O co chodzi. Założyłem sobie konto i nie wpłacałem, przyszedł mi mail że mi podwoją depozyt jak coś wpłacę więc ok... :spoko:

Potem wprowadzili promocję zwrotu za 1 zakład. Maksymalna kwota zwrotu to 80zł.
Dam przykład. Obstawiamy mecz hokeja Modo-Timra typ :1 kurs 2,00 za 80zł
ewentualna wygrana to 160zł. Zakładamy że wygraliśmy mamy 160zł a po 24h dopisują nam zwrot za 1 zakład (w tym przypadku maksymalną kwotę 80zł)

Mamy w sumie... 240zł z 80 :!: :mg: :mg: a jak od kogoś z reflinku się zarejestrowaliście to jeszcze więcej :D

GB ma promocję urodzinową, jak ja obchodziłem swoje urodzinki zaproponowali mi że jak wpłace nieco to oni mi dadzą bonus w postaci tylu % od wpłaconej kwoty ile mam lat :D

Wpłaciłem 100zł zagrałem kurs 1,55 za 100 wygrałem i.... 155 i dopisali mi 21zł i było 176zł :!: :urodziny: GB oferuje także darmowe wyniki na komórkę dla każdego zakładu od kwoty ok 20zł (teraz mniej bo Euro jest tańsze).

Konto gracza jest w złotówkach, jedynie z wpłatami się popsuli :/ trzeba wpłacać na konto do Niemiec... ale można wpłacić za free przez MB (30 sekund wpłata :!: ) z wypłatami też nie ma problemu. Ten buk oferuje zakłady na koszykówkę w stylu 1 2 jak jest X to wynik końcowy bierze sie z dogrywki (tak samo NHL jest do wyboru tylko 1 lub 2). Nie skantował mnie nigdy ale to przenigdy ten buk w przeciwieństwie do Bwin :x

Buk godny polecenia w 100% wysokie krusy (takie jak z STS nawet :!: ) szeroka oferta zakładów i 0 problemów (przemiły polski support)

Polecam w 100%-nie zawiedziecie się gwarantowane

Lbs

Imię: Damian
Wysłany: 2006-12-21, 19:18   

Problem z wplaceniem pieniedzy na GB
Wiec poszlem do banku wplacic pieniadze, ale mila pani mowi mi ze zle jest wypelniony numer rachunku.Wiec daje jej te wszystkie dane(co znajduja sie ponizej), i mowi ze musi byc blad.Mam pytanie: Zna ktos prawidlowe dane z GB albo wie ktos jak to dobrze wypelnic?
Oto dane:

Właściciel konta: Map Internet Limited
Nazwa banku: BAYERISCHE HYPO- UND VEREINSBANK AG
Numer konta: 667361885
Kod BIC/SWIFT: HYVEDEMM
Numer IBAN: DE54700202700667361885
Tytuł wpłaty: xxxxxx / xxxxxx
Kraj: Niemcy
Waluta: PL

Conrado

Wysłany: 2006-12-22, 10:06   

Lbs napisał/a:
Problem z wplaceniem pieniedzy na GB
Wiec poszlem do banku wplacic pieniadze, ale mila pani mowi mi ze zle jest wypelniony numer rachunku.Wiec daje jej te wszystkie dane(co znajduja sie ponizej), i mowi ze musi byc blad.Mam pytanie: Zna ktos prawidlowe dane z GB albo wie ktos jak to dobrze wypelnic?
Oto dane:

Nazwa banku: BAYERISCHE HYPO- UND VEREINSBANK AG
Numer konta: 667361885
Kod BIC/SWIFT: HYVEDEMM
Numer IBAN: DE54700202700667361885
Kraj: Niemcy
Waluta: PL

Wpisujesz tak:
Numer konta: 54700202700667361885

I to wsztstko :spoko:

Lbs

Imię: Damian
Wysłany: 2006-12-22, 12:49   

Wlasnie w tym problem Conrado.Zaznaczylem specjalnie na czerwone ten IBAN bo jest zly!
Pani w banku powiedziala ze taki numer nie istnieje i wogole jest za krotki bo musi byc 26-cyfrowy ;)

Conrado

Wysłany: 2006-12-22, 13:32   

Z tego co wiem, ostatnio zlikwidowali konto w polskim banku, więc najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie będzie założenie konta na www.moneybookers.com i wpłata tam poprzez pocztę, oni mają bank w Polsce, także nie będzie problemu :wink:

Pan Reklama

Dołaczył:Od zawsze...
Skad:Marketing

SUPER PROMOCJA: Zgarnij do 100% Bonusu!!

Odpowiedz do tematu