kartoon3

Dołączył: 10 Cze 2010 Posty: 1
|
Wysłany: 2010-06-10, 16:15 bookie-bob.com - ciekawy konkurs - prosze o opinie!
|
|
|
Przede wszystkim witam wszystkich forumowiczów - to mój pierwszy post na tym forum (mam nadzieje, że napisałem w dobrym forum), lecz jestem pewny, że zagoszczę tu na dłużej :)
Jako że mieszkam i pracuję w UK, najczęściej korzystam z usług tutejszych buków. Oprócz dużych, znanych firm jest tu też wiele mniejszych, nierzadko oferujących lepsze kursy. Osobiście korzystam w www.bookie-bob.com (dobre kursy, ciekawe promocje, mogę tylko polecić :). Ostatnio na ich stronie pojawił się baner reklamujący konkurs na najlepszego typera - zwycięzca dostaje 1000€, za drugie miejsce mamy 500€, a za trzecie 250€. Wydawało mi sie to za piękne, więc do nich zadzwoniłem - w biurze powiedzieli mi, że nie ma żadnych wymogów poza posiadaniem ważnego emaila, wszystko jest zupełnie darmowe, a ewentualna wygrana jest przelewana bezpośrednio na konto (dopytałem się - również polskie, trzeba będzie tylko podać nr IBAN i SWIFT).
Chciałbym się spytać was, forumowicze, co o tym sądzicie? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi! :)
Pozdrawiam serdecznie i życzę wysokich wygranych :) |
|